• Facebook
  • Instagram
  • YouTube

SCROLL

Down Arrow
Foto 14.JPG

 Bekwaam

betrokken

betrouwbaar

Het is van groot belang dat op een alarmmelding direct en adequaat wordt gereageerd.

Winkelbeveiliging

Veilig en prettig winkelklimaat. Dat is wat u en het winkelend publiek wil. Helaas is dat tegenwoordig alleen te creëren met optimale beveiliging, doordat winkels steeds vaker worden geteisterd met diefstal, vernielingen, bedreigingen en interne fraudes. En dat kan voor u als ondernemer ook nog een behoorlijke daling van de omzet betekenen.
SSN Security heeft jaren ervaring met de grondige aanpak van winkelcriminaliteit en derving. Op alle fronten. Onze winkelsurveillanten zijn uitstekend opgeleid en weten handelend op te treden bij agressiviteit, diefstal, bedreigingen en overvallen. Ons missie is namelijk : winkelcriminaliteit  zoveel mogelijk terugdringen en de zekerheid en koopplezier van het winkelend publiek te stimuleren.
 
Collectieve winkelbeveiliging
De winkelsurveillanten kunnen ook breder worden ingezet. De surveillancerondes worden dan tussen een groot aantal deelnemende winkels verdeeld. Door spreiding van de kosten is de collectieve winkelbeveiliging zeer aantrekkelijk. Voor een relatief gering bedrag zijn er permanent een of meerdere winkelsurveillanten in het winkelcentrum aanwezig.

Bouwvakkers op het werkplaats

Andere diensten

unnamed.jpg

objectbeveiliging

unnamedg.jpg

evenementenbeveiliging

unnamed1.jpg

mobiele surveillance

ffoto1.jpg

alarmopvolging

DJ-feest

SSN Security is een professioneel bedrijf in beveiliging, ze nemen onze wensen serieus en ons bedrijf is er al 7 jaar heel goed door geholpen. 

Joris Meester

STERK BV

logo ssn.png