Winkelbeveiliging

WinkelbeveiligingVeilig en prettig winkelklimaat. Dat is wat u en het winkelend publiek wil. Helaas is dat tegenwoordig alleen te creëren met optimale beveiliging, doordat winkels steeds vaker worden geteisterd met diefstal, vernielingen, bedreigingen en interne fraudes. En dat kan voor u als ondernemer ook nog een behoorlijke daling van de omzet betekenen.

SSN Security heeft jaren ervaring met de grondige aanpak van winkelcriminaliteit en derving. Op alle fronten. Onze winkelsurveillanten zijn uitstekend opgeleid en weten handelend op te treden bij agressiviteit, diefstal, bedreigingen en overvallen. Ons missie is namelijk : winkelcriminaliteit zoveel mogelijk terugdringen en de zekerheid en koopplezier van het winkelend publiek te stimuleren.

Collectieve winkelbeveiliging

De winkelsurveillanten kunnen ook breder worden ingezet. De surveillancerondes worden dan tussen een groot aantal deelnemende winkels verdeeld. Door spreiding van de kosten is de collectieve winkelbeveiliging zeer aantrekkelijk. Voor een relatief gering bedrag zijn er permanent een of meerdere winkelsurveillanten in het winkelcentrum aanwezig.

Voor meer informatie over onze winkelbeveiliging service kunt u contact met ons opnemen.

Openingsronde

Openingsronde

Op een vaste tijdstip dat van tevoren met u is afgesproken wordt er een openingsronde uitgevoerd. Het is een in-/externe inspectie die wordt uitgevoerd voordat het pand voor het personeel wordt geopend. Tijdens deze ronde wordt het alarm uitgeschakeld, verlichting aangedaan, machines opgestart, centrale verwarming aangezet etc.

Lees verder >>>

Sluitbegeleiding

Alarmopvolging

Bij sluitbegeleiding arriveert onze beveiligingsbeambte tien minuten vóór sluitingstijd bij uw bedrijf, winkel of benzinestation. Uiteraard wordt dit aan uw medewerkers gemeld. Vervolgens begint hij met het observeren van de omgeving op verdachte personen en/of voertuigen.

Lees verder >>>

Interne en externe ronde

Interne en externe ronde

De interne controleronde omvat een fysieke controle aan de binnenzijde van het gebouw waarbij onder andere aandacht wordt besteed aan brand- en inbraakgevaarlijke situaties, verplicht gesloten ruimten en lekkages. Indien gewenst kunnen ook bepaalde apparaten uitgeschakeld of stand-by worden gezet.

Lees verder >>>

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail