Receptiediensten

ReceptiedienstDe eerste positieve uitstraling van uw bedrijf. Een professionele receptioniste achter uw receptie zorgt daar voor, want zij is de eerste met wie uw klanten en bezoekers in contact komen.

De taken van onze receptionistes voor het goed functioneren van uw receptie:

  • Gastvrije en klantvriendelijke ontvangst van uw klanten en bezoekers
  • Professionele begeleiding van uw klanten en bezoekers
  • Snel en accuraat afhandelen van telefoontjes
  • Daadkrachtig de medewerkers, klanten en bezoekers te woord staan
  • Vervullen van administratieve taken
  • Bezoekersregistratie

De receptionistes van SSN Security zijn stressbestendig, hebben talenkennis en uitstraling. Ze zijn goed opgeleid en in het bezit van BHV en EHBO.

Tal van redenen dus om receptiediensten uit te besteden aan SSN Security.

Voor meer informatie over onze receptiediensten service kunt u contact met ons opnemen.

Portiersdienst

Portiersdienst

Dagelijks heeft u te maken met inkomende/uitgaande goederen, bezoekers en personeel binnen uw pand. Om uw bezoekers en personeel veiligheid te garanderen is het belangrijk dat er optimaal toezicht wordt gehouden op wat het pand binnenkomt en verlaat. In dat geval kunt u gebruik maken van de portiersdienst van SSN Security.

Lees verder >>>

Winkelbeveiliging

Winkelbeveiliging

SSN Security heeft jaren ervaring met de grondige aanpak van winkelcriminaliteit en derving. Op alle fronten. Onze winkelsurveillanten zijn uitstekend opgeleid en weten handelend op te treden bij agressiviteit, diefstal, bedreigingen en overvallen. Ons missie is namelijk : winkelcriminaliteit zoveel mogelijk terugdringen.

Lees verder >>>

Openingsronde

Openingsronde

Op een vaste tijdstip dat van tevoren met u is afgesproken wordt er een openingsronde uitgevoerd. Het is een in-/externe inspectie die wordt uitgevoerd voordat het pand voor het personeel wordt geopend. Tijdens deze ronde wordt het alarm uitgeschakeld, verlichting aangedaan, machines opgestart, centrale verwarming aangezet etc.

Lees verder >>>

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail