Portiersdienst

PortiersdienstDagelijks heeft u te maken met inkomende/uitgaande goederen, bezoekers en personeel binnen uw pand. Om uw bezoekers en personeel veiligheid te garanderen is het belangrijk dat er optimaal toezicht wordt gehouden op wat het pand binnenkomt en verlaat. In dat geval kunt u gebruik maken van de portiersdienst van SSN Security. Onze portiers werken vanuit een vaste plaats op uw pand en hebben diverse taken o.a:

  • Controle op inkomende en uitgaande goederen
  • Toegangscontrole van bezoekers en personeel
  • Bezoekers- personeel- en sleutelregistratie
  • Sleutelbeheer
  • Visitatie
  • Telefoonbediening
  • Uitvoeren van openingsronde
  • Uitvoeren van brand- sluitronde
  • Verlenen van EHBO

Onze beveiligingsmedewerkers zijn opgeleid en weten o.a. hoe om te gaan met agressie en conflicten. Ze zullen deze taak dus geheel zelfstandig en deskundig afhandelen en voor u dagelijks een rapportage opstellen omtrent eventuele onregelmatigheden.

Voor meer informatie over onze portiersdienst service kunt u contact met ons opnemen.

Receptiediensten

Receptiediensten

De eerste positieve uitstraling van uw bedrijf. Een professionele receptioniste achter uw receptie zorgt daar voor, want zij is de eerste met wie uw klanten en bezoekers in contact komen. De receptionistes van SSN Security zijn stressbestendig, hebben talenkennis en uitstraling. Ze zijn goed opgeleid en in het bezit van BHV en EHBO.

Lees verder >>>

Winkelbeveiliging

Winkelbeveiliging

SSN Security heeft jaren ervaring met de grondige aanpak van winkelcriminaliteit en derving. Op alle fronten. Onze winkelsurveillanten zijn uitstekend opgeleid en weten handelend op te treden bij agressiviteit, diefstal, bedreigingen en overvallen. Ons missie is namelijk : winkelcriminaliteit zoveel mogelijk terugdringen.

Lees verder >>>

Openingsronde

Openingsronde

Op een vaste tijdstip dat van tevoren met u is afgesproken wordt er een openingsronde uitgevoerd. Het is een in-/externe inspectie die wordt uitgevoerd voordat het pand voor het personeel wordt geopend. Tijdens deze ronde wordt het alarm uitgeschakeld, verlichting aangedaan, machines opgestart, centrale verwarming aangezet etc.

Lees verder >>>

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail