Mobiele surveillance

AlarmopvolgingDe mobiele surveillanten van SSN Security zijn altijd paraat en altijd in de buurt. Ze zijn met name actief in de stille uren wanneer de duisternis valt. Ons doel is dan ook de objecten preventief te beveiligen door afwijkende situaties zoals inbraak, vernieling en brand op een vroeg stadium te constateren. De mobiele surveillanten zijn gedegen opgeleid en weten precies hoe te handelen bij onraad en calamiteiten. Al onze surveillancewagens zijn uitgerust met de meest moderne communicatiemiddelen. Zo heeft u een optimale zekerheid en een veilig gevoel.

Onze mobiele surveillanten kunnen ook op elk gewenst tijdstip openingsrondes, brand-/sluitrondes of interne en externe inspecties verrichten.

Voor meer informatie over onze mobiele surveillance service kunt u contact met ons opnemen.

Alarmopvolging

Alarmopvolging

SSN Security is de beste oplossing als het om alarmopvolging gaat. Wij hebben jaren ervaring op het gebied van alarmopvolging en dragen zorg voor een snelle en adequate afhandeling van uw alarmmelding. U bent ervan overtuigd dat uw melding geheel in vertrouwde handen binnenkomt.

Lees verder >>>

Collectieve beveiliging

Collectieve beveiliging

Collectieve beveiliging houdt in dat een groot aantal bedrijven in een bepaald gebied gezamenlijk betaalt voor permanente aanwezigheid van één of meer surveillancewagens op het terrein. Tijdens deze aanwezigheid wordt het bedrijventerrein grondig geïnspecteerd.

Lees verder >>>

Objectbeveiliging

Objectbeveiliging

Door de toenemende criminaliteit kunt u niet meer uw pand en eigendommen onbeheerd achterlaten. Objectbeveiliging is dan de oplossing. De objectbeveiligers controleren en registreren mensen en goederen, surveilleren , bemensen meldkamers en treden handelend op bij alarmmeldingen en calamiteiten.

Lees verder >>>

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail