Evenementbeveiliging

EvenementbeveiligingWie een evenement organiseert, wil graag alle verstoringen, incidenten en calamiteiten uitsluiten. SSN Evenementbeveiliging levert specialistische veiligheidszorg voor elk evenement, of het nu gaat om productpresentaties, gala’s, concerten, congressen, jaarvergaderingen of diplomatieke bijeenkomsten.

Met medewerkers die niet alleen beschikken over alle benodigde beveiligingspapieren, maar zich ook hebben bekwaamd in onder andere EHBO met reanimatie, preventieve observatie, persoonsbeveiliging en elementaire brandbestrijding.

De medewerkers van SSN Evenementbeveiliging gaan desgewenst gekleed in uniform of in maatpak en galajurk. Ze beschermen, begeleiden en vervoeren VIP’s, treden handelend op als iemand onwel wordt of gewond raakt en blussen beginnende branden. Ze kunnen tevens zorgen voor toegangscontrole, visitatie en security checks.

Voor meer informatie over onze evenementbeveiliging service kunt u contact met ons opnemen.

Objectbeveiliging

Objectbeveiliging

Door de toenemende criminaliteit kunt u niet meer uw pand en eigendommen onbeheerd achterlaten. Objectbeveiliging is dan de oplossing. De objectbeveiligers controleren en registreren mensen en goederen, surveilleren , bemensen meldkamers en treden handelend op bij alarmmeldingen en calamiteiten.

Lees verder >>>

Bouwplaatsbeveiliging

Bouwplaatsbeveiliging

Jaarlijks worden daar miljoenen euro’s gestolen. Niet alleen de gestolen goederen kosten geld, de gevolgschade door vernielingen van bouwprojecten en opgelopen vertragingen brengen ook heel veel financiële schade toe. De beveiligers van SSN Security bieden inbrekers geen kans om toe te slaan door de bouwplaatsen optimaal te beveiligen.

Lees verder >>>

Portiersdienst

Portiersdienst

Dagelijks heeft u te maken met inkomende/uitgaande goederen, bezoekers en personeel binnen uw pand. Om uw bezoekers en personeel veiligheid te garanderen is het belangrijk dat er optimaal toezicht wordt gehouden op wat het pand binnenkomt en verlaat. In dat geval kunt u gebruik maken van de portiersdienst van SSN Security.

Lees verder >>>

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail