Collectieve beveiliging

Collectieve beveiligingCollectieve beveiliging houdt in dat een groot aantal bedrijven in een bepaald gebied gezamenlijk betaalt voor permanente aanwezigheid van één of meer surveillancewagens op het terrein. Tijdens deze aanwezigheid wordt het bedrijventerrein grondig geïnspecteerd. Er wordt bijvoorbeeld gelet op verdachte personen en/of voertuigen, brandgevaarlijke situaties, sabotage, verdachte langparkeerders, slecht hang-/sluitwerk, verkeerde vuilstort en andere onregelmatigheden.

De surveillancewagens van SSN Security zijn voorzien van een duidelijk herkenbaar logo en zijn uitgerust met de nodige communicatieapparatuur waarmee de mobiele surveillanten voortdurend in contact staan met de meldkamer. Wanneer er ergens een alarm is zullen de mobiele surveillanten uiterst snel reageren. De surveillanten arriveren bij de locatie waar het alarm is gegeven en stellen een onderzoek in. Indien noodzakelijk wordt de politie gealarmeerd.

Voor ons is het exact controleerbaar hoe vaak een surveillancewagen wat en waar doet.

De voordelen van de collectieve beveiliging op een rij:

  • Vast beveiligingsteam, vertrouwd met de bijzonderheden van elk deelnemend bedrijf.
  • Permanente en zichtbare aanwezigheid van professionele beveiligingsmedewerkers op het bedrijventerrein.
  • Razendsnelle alarmopvolging door permanente aanwezigheid van een surveillant op het terrein.
  • Schadebeperking door snel handelen.
  • Directe communicatielijnen met zowel het beveiligingsbedrijf als met hulpdiensten.
  • Lage tarief per deelnemer door spreiding van de kosten.
  • De kosten van deelname zijn fiscaal aftrekbaar.
  • Alle deelnemende bedrijven worden voorzien van duidelijk herkenbare borden en deelnamestickers.

Voor meer informatie over onze collectieve beveiliging service kunt u contact met ons opnemen.

Alarmopvolging

Alarmopvolging

SSN Security is de beste oplossing als het om alarmopvolging gaat. Wij hebben jaren ervaring op het gebied van alarmopvolging en dragen zorg voor een snelle en adequate afhandeling van uw alarmmelding. U bent ervan overtuigd dat uw melding geheel in vertrouwde handen binnenkomt.

Lees verder >>>

Mobiele surveillance

Alarmopvolging

De mobiele surveillanten van SSN Security zijn altijd paraat en altijd in de buurt. Ze zijn met name actief in de stille uren wanneer de duisternis valt. Ons doel is dan ook de objecten preventief te beveiligen door afwijkende situaties zoals inbraak, vernieling en brand op een vroeg stadium te constateren.

Lees verder >>>

Winkelbeveiliging

Winkelbeveiliging

SSN Security heeft jaren ervaring met de grondige aanpak van winkelcriminaliteit en derving. Op alle fronten. Onze winkelsurveillanten zijn uitstekend opgeleid en weten handelend op te treden bij agressiviteit, diefstal, bedreigingen en overvallen. Ons missie is namelijk : winkelcriminaliteit zoveel mogelijk terugdringen.

Lees verder >>>

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail