Brand en sluitronde

Brand en sluitrondeBrand en sluitronde dient ter voorkoming van inbraakgevoelige en brandgevaarlijke situaties. De beveiligingsbeambte voert op een afgesproken tijdstip een ronde in het gebouw uit en controleert alle ruimtes op nog aanwezige personeel, mogelijke insluipers en afgeplakte sensoren. Verder worden open ramen en deuren afgesloten. Ter voorkoming van brand wordt gecontroleerd op smeulende sigaretten, niet uitgezette fornuizen, koffiezetapparaten, gasbranders, machines die uitgezet dienen te worden etc. Verder gaat de aandacht naar geblokkeerde vluchtroutes, het functioneren van nooddeuren, noodverlichtingen, brandmeldinginstallaties en aanwezigheid van blusmiddelen.

Bij het constateren van onregelmatigheden licht de beveiligingsbeambte de betreffende instanties in. Tenslotte schakelt hij het alarmsysteem in en controleert de inschakeling bij de alarmcentrale.

Uiteraard krijgt u een rapportage omtrent aangetroffen bijzonderheden.

Voor meer informatie over onze brand en sluitronde service kunt u contact met ons opnemen.

Brandwachten

Brandwacht

SSN security heeft alle middelen in huis om de brandveiligheid binnen uw organisatie te optimaliseren. Wij zorgen ervoor dat de brandveiligheid binnen uw bedrijf voldoet aan de strenge eisen die de overheid, verzekeraars en brandweer hebben gesteld.

Lees verder >>>

Interne en externe ronde

Interne en externe ronde

De interne controleronde omvat een fysieke controle aan de binnenzijde van het gebouw waarbij onder andere aandacht wordt besteed aan brand- en inbraakgevaarlijke situaties, verplicht gesloten ruimten en lekkages. Indien gewenst kunnen ook bepaalde apparaten uitgeschakeld of stand-by worden gezet.

Lees verder >>>

Openingsronde

Openingsronde

Op een vaste tijdstip dat van tevoren met u is afgesproken wordt er een openingsronde uitgevoerd. Het is een in-/externe inspectie die wordt uitgevoerd voordat het pand voor het personeel wordt geopend. Tijdens deze ronde wordt het alarm uitgeschakeld, verlichting aangedaan, machines opgestart, centrale verwarming aangezet etc.

Lees verder >>>

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail