Bouwplaatsbeveiliging

BouwplaatsbeveiligingBouwplaatsen zijn enorm populair bij inbrekers omdat daar tal van waardevolle voorwerpen liggen. Jaarlijks worden daar miljoenen euro’s gestolen. Niet alleen de gestolen goederen kosten geld, de gevolgschade door vernielingen van bouwprojecten en opgelopen vertragingen brengen ook heel veel financiële schade toe. De beveiligers van SSN Security bieden inbrekers geen kans om toe te slaan door de bouwplaatsen optimaal te beveiligen ‘s avonds, ‘s nachts, overdag of in het weekend. Ze controleren en beveiligen de voorwerpen, houden toezicht op bezoekers en gebruik van verplichte veiligheidsmiddelen, houden visitaties onder eigen medewerkers en die van leveranciers. Aan het einde van de werkdag kan er eventueel een sluitronde worden uitgevoerd. Voor meer informatie over onze bouwplaatsbeveiling service kunt u contact met ons opnemen.

Objectbeveiliging

Objectbeveiliging

Door de toenemende criminaliteit kunt u niet meer uw pand en eigendommen onbeheerd achterlaten. Objectbeveiliging is dan de oplossing. De objectbeveiligers controleren en registreren mensen en goederen, surveilleren , bemensen meldkamers en treden handelend op bij alarmmeldingen en calamiteiten.

Lees verder >>>

Evenementbeveiliging

Evenementbeveiliging

Wie een evenement organiseert, wil graag alle verstoringen, incidenten en calamiteiten uitsluiten. SSN Evenementbeveiliging levert specialistische veiligheidszorg voor elk evenement, of het nu gaat om productpresentaties, gala’s, concerten, congressen, jaarvergaderingen of diplomatieke bijeenkomsten.

Lees verder >>>

Collectieve beveiliging

Collectieve beveiliging

Collectieve beveiliging houdt in dat een groot aantal bedrijven in een bepaald gebied gezamenlijk betaalt voor permanente aanwezigheid van één of meer surveillancewagens op het terrein. Tijdens deze aanwezigheid wordt het bedrijventerrein grondig geïnspecteerd.

Lees verder >>>

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail