• Facebook
  • Instagram
  • YouTube

SCROLL

Down Arrow
Foto 14.JPG

 Bekwaam

betrokken

betrouwbaar

Het is van groot belang dat op een alarmmelding direct en adequaat wordt gereageerd.

Verkeersregelaars

Het verkeer in goede banen leiden is een vak apart. De professionele verkeersregelaars van SSN Traffic Control zorgen voor een optimale verkeersdoorstroming bij onder andere evenementen en bouwprojecten. SSN Traffic Control biedt mobiliteitsoplossingen op maat. Ook voor ad hoc oplossingen kunt u vierentwintig uur per dag op ons rekenen.

In een klein land als Nederland is een goede verkeersdoorstroming een uitdaging. SSN Traffic Control levert complete mobiliteitsoplossingen van verkeersplan tot uitvoering. Wij werken in verschillende sectoren, onder andere voor evenementenorganisaties, overheden, aannemers, bedrijven in de weg- en waterbouw en grote retailorganisaties.
Verkeersregelaars van SSN Security

De verkeersregelaars van SSN Traffic Control zijn gecertificeerde professionals die werken conform de Regeling Verkeersregelaars. Alle medewerkers zijn in het bezit van het BRL 9101 certificaat, zodat ze bevoegd zijn om afzettingen te plaatsen en te beheren. Daarnaast beschikken zij desgewenst over een VCA, BHV certificaat, een certificaat Toegang tot het spoor of een certificaat Veiligheid langs de metrobaan. Naast het veilig regelen van het verkeer, onderscheiden onze verkeersregelaars zich door hun kennis, hulpvaardigheid en goede communicatieve vaardigheden. Op die manier fungeren de verkeersregelaars van SSN Security als uw visitekaartje. Welke oplossing u ook kiest, wij regelen het voor u.

Voor meer informatie over onze verkeersregelaars service kunt u contact met ons opnemen. 

Foto 17.jpg

Andere diensten

unnamed.jpg

objectbeveiliging

unnamedg.jpg

evenementenbeveiliging

unnamed1.jpg

mobiele surveillance

ffoto1.jpg

alarmopvolging

DJ-feest

SSN Security is een professioneel bedrijf in beveiliging, ze nemen onze wensen serieus en ons bedrijf is er al 7 jaar heel goed door geholpen. 

Joris Meester

STERK BV

logo ssn.png