• Facebook
  • Instagram
  • YouTube

SCROLL

Down Arrow
Foto 14.JPG

 Bekwaam

betrokken

betrouwbaar

Het is van groot belang dat op een alarmmelding direct en adequaat wordt gereageerd.

Interne en externe ronde

Aan de interne controleronde gaat altijd een controle aan de buitenzijde van het gebouw vooraf. Eventuele braak en/of andere schade wordt dan in een zo vroeg mogelijk stadium geconstateerd. De interne controleronde omvat een fysieke controle aan de binnenzijde van het gebouw waarbij onder andere aandacht wordt besteed aan brand- en inbraakgevaarlijke situaties, verplicht gesloten ruimten en lekkages. Indien gewenst kunnen ook bepaalde apparaten uitgeschakeld of stand-by worden gezet als kopieerapparaten, computers, printers, faxen, CV, airconditioning etc.
Externe ronde

Tijdens een externe controleronde wordt de buitenzijde van het gebouw gecontroleerd op het afgesloten zijn van ramen, deuren en hekken. Daarnaast wordt controle uitgevoerd op het eventueel aanwezig zijn van (on)bevoegden evenals op verdachte omstandigheden. Uiteraard wordt daarbij ook gelet op de directe omgeving, zoals (bij)gebouwen, parkeerplaatsen etc.

Voor meer informatie over onze interne en externe ronde service kunt u contact met ons opnemen.

Bouwvakkers op het werkplaats

Andere diensten

unnamed.jpg

objectbeveiliging

unnamedg.jpg

evenementenbeveiliging

unnamed1.jpg

mobiele surveillance

ffoto1.jpg

alarmopvolging

DJ-feest

SSN Security is een professioneel bedrijf in beveiliging, ze nemen onze wensen serieus en ons bedrijf is er al 7 jaar heel goed door geholpen. 

Joris Meester

STERK BV

logo ssn.png