• Facebook
  • Instagram
  • YouTube

SCROLL

Down Arrow
Foto 14.JPG

 Bekwaam

betrokken

betrouwbaar

Het is van groot belang dat op een alarmmelding direct en adequaat wordt gereageerd.

Beveiligingstechniek

Het beveiligingpan vormt de enig juise basis voor uw totale Beveiligingsoplossing. Zo’n plan komt tot stand door de intensieve gesprekken die onze deskundige/beveiligingsadviseurs met u voeren. Het uitgangspunt zijn de eventuele eisen van uw verzekeraar en uw wensen op het gebied van beveiliging en veiligheid. Onze beveiligingsadvideurs bespreken de basisoplossingen en de mogelijke alternatieven. Veelal kan het beveiligingsniveau aanzienlijk worden verhoogd met een paar extra maatregelen.

Het beveiligingsplan omvar een risico-analyse en bepaling van risocoklasse, met de bijbehorende samenhang van organisatorische,bouwkundige en elektrische maatregelen.
De doelmatigheid van een elektrische inbraaksignaleringinstallatie is sterk afhankelijk van deze samenhang.

De juiste organisatorische en bouwkundige maatregelen zorgen ervoor dat de attractieve goederen niet voor het grijpen liggen en fysieke barrières moeten worden geslecht. Hierdoor heeft de inbreker meer tijd nodig en heeft de politie of de bewakingsdienst derhalve voldoende tijd om bij het pand te komen, voordat de inbreker de buit heeft kunnen verzamelen en afvoeren. Als u bijvoorbeeld de deuren en ramen niet goed afsluit, of de attractieve goederen voor het raam zet, dan is de kans zeer groot dat u toch het slachtoffer wordt van een geslaagde inbraak.

Voor meer informatie over onze beveiligingstechniek service kunt u contact met ons opnemen


 

Foto 17.jpg

Andere diensten

unnamed.jpg

objectbeveiliging

unnamedg.jpg

evenementenbeveiliging

unnamed1.jpg

mobiele surveillance

ffoto1.jpg

alarmopvolging

DJ-feest

SSN Security is een professioneel bedrijf in beveiliging, ze nemen onze wensen serieus en ons bedrijf is er al 7 jaar heel goed door geholpen. 

Joris Meester

STERK BV

logo ssn.png