• Facebook
  • Instagram
  • YouTube

SCROLL

Down Arrow
Foto 14.JPG

 Bekwaam

betrokken

betrouwbaar

Het is van groot belang dat op een alarmmelding direct en adequaat wordt gereageerd.

Alarmopvolging

Het is van groot belang dat op een alarmmelding adequaat en direct wordt gereageerd. SSN Security is de beste oplossing als het om alarmopvolging gaat. Wij hebben jaren ervaring op het gebied van alarmopvolging en dragen zorg voor een snelle en adequate afhandeling van uw alarmmelding. U bent ervan overtuigd dat uw melding geheel in vertrouwde handen binnenkomt.
 
Na ontvangst van een alarmmelding wordt direct een surveillancewagen ter plaatse gestuurd die vervolgens een externe inspectie uitvoert.
Bij een loos alarm wordt het alarmsysteem gereset. Uiteraard wordt de zone onderzocht op de oorzaak van de alarmmelding en de sensor schoongemaakt, een kleine moeite wat andere beveiligingsbedrijven over het hoofd zien. Dan wordt het systeem opnieuw geactiveerd. Bij een daadwerkelijke calamiteit worden de betreffende instanties (politie, brandweer) ingelicht. De surveillant verlaat het object wanneer alles volledig is afgesloten. Uiteraard wordt er een specifieke rapportage opgesteld omtrent de bijzonderheden. Door professionele indeling van onze surveillancewagens zijn we in staat binnen 15 minuten ter plaatse te zijn na ontvangst van een alarmmelding.
 
Uw voordelen bij uitbesteding van alarmopvolging aan SSN Security:
 

Gegarandeerd snelle reactie op een alarmmelding (24 h per dag/7 dagen per week).
Deskundige alarmafhandeling.
Geen persoonlijke risico's voor u of uw medewerkers.
U wordt alleen gewaarschuwd bij een daadwerkelijke calamiteit, tenzij anders afgesproken.
Schade aan uw object wordt beperkt door korte aanrijtijd.

Foto 22.JPG

Andere diensten

unnamed.jpg

objectbeveiliging

unnamedg.jpg

evenementenbeveiliging

unnamed1.jpg

mobiele surveillance

ffoto1.jpg

alarmopvolging

DJ-feest

SSN Security is een professioneel bedrijf in beveiliging, ze nemen onze wensen serieus en ons bedrijf is er al 7 jaar heel goed door geholpen. 

Joris Meester

STERK BV

logo ssn.png