Sollicitatieprocedure

SollicitatieprocedureOp deze pagina lees je in vijf stappen hoe de sollicitatieprocedure verloopt wanneer je bij ons solliciteert.

Stap 1: Solliciteren

Je solliciteert door online het sollicitatieformulier in te vullen. In dit formulier vragen we je onder meer naar je Curriculum Vitae, je motivatie en de diensten waarin je geïnteresseerd bent.

Stap 2: Het sollicitatieformulier wordt in behandeling genomen.

Wanneer je sollicitatieformulier is ontvangen, wordt het in behandeling genomen. We nemen zorgvuldig je cv en motivatie door. Voldoe je aan alle eisen, dan nodigen we je uit voor een eerste kennismakingsgesprek.

Stap 3: Kennismaking

Dit gesprek is bedoeld om nader kennis te maken en je CV samen door te nemen. We geven achtergrondinformatie over ons bedrijf en de functie en willen meer weten over jou en de opleidingen die je hebt gevolgd. Maar zeker zo belangrijk is het om te kijken of er een goede match is tussen jou en onze bedrijfscultuur. Wanneer dat het geval is, plannen we een vervolggesprek.

Stap 4: Vervolggesprek

In het vervolggesprek vertellen we wat wij van jou verwachten en willen ook weten wat jij van SSN Security als werkgever verwacht. In dit gesprek kun je je wensen duidelijk maken. We leggen jouw wensen, eisen en ambities naast onze kansen, mogelijkheden en uitdagingen en kijken of we een passende plek voor jou kunnen vinden binnen onze organisatie.

Bij veel functies vragen we je een PPA-formulier in te vullen. PPA staat voor Persoonlijke Profiel Analyse. Dit leidt tot een schets van de werkstijl waarin jij je het meest prettig voelt en een beeld van jouw persoonlijkheid.

Vinden we aan het einde van de vervolggesprek nog steeds dat we een goede match zijn, dan komt de volgende stap.

Stap 5: Arbeidsovereenkomst

We kunnen je op korte termijn een contractvoorstel doen onder voorwaarde dat je door de justitiële screening komt en dat de referentiecontrole bij je vorige werkgever(s) niets vreemds oplevert. Als je in het verleden strafbare feiten hebt gepleegd, mag je niet in de beveiliging werken.

Voor meer informatie over onze sollicitatieprocedure en beschikbare posities kunt u contact met ons opnemen.

Werken bij SSN security

Werken bij SSN security

Is het bewaken van rust, orde en veiligheid voor jou een uitdaging en wil je graag een verantwoordelijke functie? Solliciteer dan bij SSN security, een toonaangevend bedrijf met medewerkers die trots zijn op hun baan. Door de toename van de beveiligingswerkzaamheden zijn we altijd op zoek naar gemotiveerde en professionele beveiligingsmedewerkers die onze organisatie willen versterken.

Lees verder >>>

Onze medewerkers

Onze medewerkers

De kwaliteit van de dienstverlening staat of valt met goede mensen. Daarom kijkt SSN Security in de werving en selectie niet alleen naar betrouwbaarheid, opleiding, leeftijd en taalbeheersing, maar ook naar communicatieve vaardigheden, houding en persoonlijkheid. Onze medewerkers zijn bekend met BHV (Bedrijfshulpverlening) en EHBO (Eerste Hulp Bij Ongelukken).

Lees verder >>>

Objectbeveiliging

Objectbeveiliging

Door de toenemende criminaliteit kunt u niet meer uw pand en eigendommen onbeheerd achterlaten. Objectbeveiliging is dan de oplossing. De objectbeveiligers controleren en registreren mensen en goederen, surveilleren , bemensen meldkamers en treden handelend op bij alarmmeldingen en calamiteiten.

Lees verder >>>

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail