Werken bij SSN security

Werken bij SSn securityIs het bewaken van rust, orde en veiligheid voor jou een uitdaging en wil je graag een verantwoordelijke functie? Solliciteer dan bij SSN security, een toonaangevend bedrijf met medewerkers die trots zijn op hun baan. Door de toename van de beveiligingswerkzaamheden zijn we altijd op zoek naar gemotiveerde en professionele beveiligingsmedewerkers die onze organisatie willen versterken. Er zijn een aantal eisen waaraan je moet voldoen om bij SSN Security te kunnen werken:

·         Minimaal 18 jaar
·         Van onbesproken gedrag
·         In het bezit van een geldig beveiligingsdiploma
·         In het bezit van rijbewijs B
·         Beschikken over flexibiliteit, verantwoordelijkheidsgevoel en professionaliteit
·         Zelfstandig en in teamverband werkzaamheden kunnen verrichten

Verder letten wij bij werving en selectie van onze medewerkers op taalbeheersing, communicatieve vaardigheden, houding en persoonlijkheid.

Werken bij SSN Security is leuk en interessant door de afwisselende opdrachten.

Ben jij op zoek naar die afwisseling? Voldoe jij aan al onze eisen? Wil jij de sleutels in handen hebben en wil je werken met een top opdrachtgever?

Solliciteer dan bij SSN Security door online het sollicitatieformulier in te vullen. Bij ons krijg je alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Voor meer informatie over openstaande functies binnen ons bedrijf kunt u contact met ons opnemen.

Onze medewerkers

Onze medewerkers

De kwaliteit van de dienstverlening staat of valt met goede mensen. Daarom kijkt SSN Security in de werving en selectie niet alleen naar betrouwbaarheid, opleiding, leeftijd en taalbeheersing, maar ook naar communicatieve vaardigheden, houding en persoonlijkheid. Onze medewerkers zijn bekend met BHV (Bedrijfshulpverlening) en EHBO (Eerste Hulp Bij Ongelukken).

Lees verder >>>

Winkelbeveiliging

Winkelbeveiliging

SSN Security heeft jaren ervaring met de grondige aanpak van winkelcriminaliteit en derving. Op alle fronten. Onze winkelsurveillanten zijn uitstekend opgeleid en weten handelend op te treden bij agressiviteit, diefstal, bedreigingen en overvallen. Ons missie is namelijk : winkelcriminaliteit zoveel mogelijk terugdringen.

Lees verder >>>

Mobiele surveillance

Alarmopvolging

De mobiele surveillanten van SSN Security zijn altijd paraat en altijd in de buurt. Ze zijn met name actief in de stille uren wanneer de duisternis valt. Ons doel is dan ook de objecten preventief te beveiligen door afwijkende situaties zoals inbraak, vernieling en brand op een vroeg stadium te constateren.

Lees verder >>>

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail