Verkeersregelaars

VerkeersregelaarsHet verkeer in goede banen leiden is een vak apart. De professionele verkeersregelaars van SSN Traffic Control zorgen voor een optimale verkeersdoorstroming bij onder andere evenementen en bouwprojecten. SSN Traffic Control biedt mobiliteitsoplossingen op maat. Ook voor ad hoc oplossingen kunt u vierentwintig uur per dag op ons rekenen.

In een klein land als Nederland is een goede verkeersdoorstroming een uitdaging. SSN Traffic Control levert complete mobiliteitsoplossingen van verkeersplan tot uitvoering. Wij werken in verschillende sectoren, onder andere voor evenementenorganisaties, overheden, aannemers, bedrijven in de weg- en waterbouw en grote retailorganisaties.

Verkeersregelaars van SSN Security

De verkeersregelaars van SSN Traffic Control zijn gecertificeerde professionals die werken conform de Regeling Verkeersregelaars. Alle medewerkers zijn in het bezit van het BRL 9101 certificaat, zodat ze bevoegd zijn om afzettingen te plaatsen en te beheren. Daarnaast beschikken zij desgewenst over een VCA, BHV certificaat, een certificaat Toegang tot het spoor of een certificaat Veiligheid langs de metrobaan. Naast het veilig regelen van het verkeer, onderscheiden onze verkeersregelaars zich door hun kennis, hulpvaardigheid en goede communicatieve vaardigheden. Op die manier fungeren de verkeersregelaars van SSN Security als uw visitekaartje. Welke oplossing u ook kiest, wij regelen het voor u.

Voor meer informatie over onze verkeersregelaars service kunt u contact met ons opnemen.

Openingsronde

Openingsronde

Op een vaste tijdstip dat van tevoren met u is afgesproken wordt er een openingsronde uitgevoerd. Het is een in-/externe inspectie die wordt uitgevoerd voordat het pand voor het personeel wordt geopend. Tijdens deze ronde wordt het alarm uitgeschakeld, verlichting aangedaan, machines opgestart, centrale verwarming aangezet etc.

Lees verder >>>

Alarmopvolging

Alarmopvolging

SSN Security is de beste oplossing als het om alarmopvolging gaat. Wij hebben jaren ervaring op het gebied van alarmopvolging en dragen zorg voor een snelle en adequate afhandeling van uw alarmmelding. U bent ervan overtuigd dat uw melding geheel in vertrouwde handen binnenkomt.

Lees verder >>>

Portiersdienst

Portiersdienst

Dagelijks heeft u te maken met inkomende/uitgaande goederen, bezoekers en personeel binnen uw pand. Om uw bezoekers en personeel veiligheid te garanderen is het belangrijk dat er optimaal toezicht wordt gehouden op wat het pand binnenkomt en verlaat. In dat geval kunt u gebruik maken van de portiersdienst van SSN Security.

Lees verder >>>

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail