Referenties

ReferentiesSommige bedrijven kiezen ervoor om hun referenties te vermelden op de website. Vaak is dit niet meer dan een klantenlijst en zelfs zonder hun toestemming. Reëel gezien, een referentie is een klant die andere potentiële klanten wil vertellen over zijn/haar ervaring met een bedrijf/product. Dus geen mooie verkooppraatjes maar een echt verhaal uit de praktijk met alle goede en slechte punten. SSN Security is een betrokken en betrouwbare partij tegenover haar opdrachtgevers waardoor een speciale band tussen beiden is ontstaan. Uit privacy overwegingen van onze opdrachtgevers willen wij liever geen nadere informatie online verstrekken. Bent u toch geïnteresseerd in onze referenties, dan kunt u dat door middel van een aanvraag doen.

Voor meer informatie kunt u uiteraard contact opnemen met ons.

Mobiele surveillance

Alarmopvolging

De mobiele surveillanten van SSN Security zijn altijd paraat en altijd in de buurt. Ze zijn met name actief in de stille uren wanneer de duisternis valt. Ons doel is dan ook de objecten preventief te beveiligen door afwijkende situaties zoals inbraak, vernieling en brand op een vroeg stadium te constateren.

Lees verder >>>

Portiersdienst

Portiersdienst

Dagelijks heeft u te maken met inkomende/uitgaande goederen, bezoekers en personeel binnen uw pand. Om uw bezoekers en personeel veiligheid te garanderen is het belangrijk dat er optimaal toezicht wordt gehouden op wat het pand binnenkomt en verlaat. In dat geval kunt u gebruik maken van de portiersdienst van SSN Security.

Lees verder >>>

Sluitbegeleiding

Alarmopvolging

Bij sluitbegeleiding arriveert onze beveiligingsbeambte tien minuten vóór sluitingstijd bij uw bedrijf, winkel of benzinestation. Uiteraard wordt dit aan uw medewerkers gemeld. Vervolgens begint hij met het observeren van de omgeving op verdachte personen en/of voertuigen.

Lees verder >>>

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail