Onze medewerkers

Onze medewerkersDe kwaliteit van de dienstverlening staat of valt met goede mensen. Daarom kijkt SSN Security in de werving en selectie niet alleen naar betrouwbaarheid, opleiding, leeftijd en taalbeheersing, maar ook naar communicatieve vaardigheden, houding en persoonlijkheid. Onze medewerkers zijn bekend met BHV (Bedrijfshulpverlening) en EHBO (Eerste Hulp Bij Ongelukken). Ze worden getraind op het gebied van eigendomscontrole en visitatie, brandpreventie en omgaan met agressie. Ze zijn uitstekendĀ gemotiveerd en zullen naar uw wens de instructies nauwkeurig naleven. Bij SSN Security bent u dus verzekerd van een optimaal professionele dienstverlening.

Voor meer informatie over onze medewerkers en inzetbaarheid kunt u contact met ons opnemen.

Werken bij SSN security

Werken bij SSN security

Is het bewaken van rust, orde en veiligheid voor jou een uitdaging en wil je graag een verantwoordelijke functie? Solliciteer dan bij SSN security, een toonaangevend bedrijf met medewerkers die trots zijn op hun baan. Door de toename van de beveiligingswerkzaamheden zijn we altijd op zoek naar gemotiveerde en professionele beveiligingsmedewerkers die onze organisatie willen versterken.

Lees verder >>>

Portiersdienst

Portiersdienst

Dagelijks heeft u te maken met inkomende/uitgaande goederen, bezoekers en personeel binnen uw pand. Om uw bezoekers en personeel veiligheid te garanderen is het belangrijk dat er optimaal toezicht wordt gehouden op wat het pand binnenkomt en verlaat. In dat geval kunt u gebruik maken van de portiersdienst van SSN Security.

Lees verder >>>

Receptiediensten

Receptiediensten

De eerste positieve uitstraling van uw bedrijf. Een professionele receptioniste achter uw receptie zorgt daar voor, want zij is de eerste met wie uw klanten en bezoekers in contact komen. De receptionistes van SSN Security zijn stressbestendig, hebben talenkennis en uitstraling. Ze zijn goed opgeleid en in het bezit van BHV en EHBO.

Lees verder >>>

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail