Sluitbegeleiding

AlarmopvolgingBij sluitbegeleiding arriveert onze beveiligingsbeambte tien minuten vóór sluitingstijd bij uw bedrijf, winkel of benzinestation. Uiteraard wordt dit aan uw medewerkers gemeld. Vervolgens begint hij met het observeren van de omgeving op verdachte personen en/of voertuigen. Gelijktijdig zijn de medewerkers bezig met het afronden van de werkzaamheden en het afsluiten van het object. Als alles afgerond is kunnen ze veilig het object verlaten.

Tot slot neemt de beveiligingsbeambte contact op met het alarmcentrale om te controleren of het alarmsysteem op scherp staat, waarna hij na een uitgebreide externe ronde het terrein verlaat.

Voor meer informatie over onze sluitbegeleiding service kunt u contact met ons opnemen.

Openingsronde

Openingsronde

Op een vaste tijdstip dat van tevoren met u is afgesproken wordt er een openingsronde uitgevoerd. Het is een in-/externe inspectie die wordt uitgevoerd voordat het pand voor het personeel wordt geopend. Tijdens deze ronde wordt het alarm uitgeschakeld, verlichting aangedaan, machines opgestart, centrale verwarming aangezet etc.

Lees verder >>>

Interne en externe ronde

Interne en externe ronde

De interne controleronde omvat een fysieke controle aan de binnenzijde van het gebouw waarbij onder andere aandacht wordt besteed aan brand- en inbraakgevaarlijke situaties, verplicht gesloten ruimten en lekkages. Indien gewenst kunnen ook bepaalde apparaten uitgeschakeld of stand-by worden gezet.

Lees verder >>>

Winkelbeveiliging

Winkelbeveiliging

SSN Security heeft jaren ervaring met de grondige aanpak van winkelcriminaliteit en derving. Op alle fronten. Onze winkelsurveillanten zijn uitstekend opgeleid en weten handelend op te treden bij agressiviteit, diefstal, bedreigingen en overvallen. Ons missie is namelijk : winkelcriminaliteit zoveel mogelijk terugdringen.

Lees verder >>>

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail