Interne en externe ronde

Interne ronde

Interne en externe rondeAan de interne controleronde gaat altijd een controle aan de buitenzijde van het gebouw vooraf. Eventuele braak en/of andere schade wordt dan in een zo vroeg mogelijk stadium geconstateerd. De interne controleronde omvat een fysieke controle aan de binnenzijde van het gebouw waarbij onder andere aandacht wordt besteed aan brand- en inbraakgevaarlijke situaties, verplicht gesloten ruimten en lekkages. Indien gewenst kunnen ook bepaalde apparaten uitgeschakeld of stand-by worden gezet als kopieerapparaten, computers, printers, faxen, CV, airconditioning etc.

Externe ronde

Tijdens een externe controleronde wordt de buitenzijde van het gebouw gecontroleerd op het afgesloten zijn van ramen, deuren en hekken. Daarnaast wordt controle uitgevoerd op het eventueel aanwezig zijn van (on)bevoegden evenals op verdachte omstandigheden. Uiteraard wordt daarbij ook gelet op de directe omgeving, zoals (bij)gebouwen, parkeerplaatsen etc.

Voor meer informatie over onze interne en externe ronde service kunt u contact met ons opnemen.

Brandwacht

Brandwacht

SSN security heeft alle middelen in huis om de brandveiligheid binnen uw organisatie te optimaliseren. Wij zorgen ervoor dat de brandveiligheid binnen uw bedrijf voldoet aan de strenge eisen die de overheid, verzekeraars en brandweer hebben gesteld.

Lees verder >>>

Brand en sluitronde

Brand en sluitronde

Brand en sluitronde dient ter voorkoming van inbraakgevoelige en brandgevaarlijke situaties. De beveiligingsbeambte voert op een afgesproken tijdstip een ronde in het gebouw uit en controleert alle ruimtes op nog aanwezige personeel, mogelijke insluipers en afgeplakte sensoren.

Lees verder >>>

Openingsronde

Openingsronde

Op een vaste tijdstip dat van tevoren met u is afgesproken wordt er een openingsronde uitgevoerd. Het is een in-/externe inspectie die wordt uitgevoerd voordat het pand voor het personeel wordt geopend. Tijdens deze ronde wordt het alarm uitgeschakeld, verlichting aangedaan, machines opgestart, centrale verwarming aangezet etc.

Lees verder >>>

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail