Alarmopvolging

AlarmopvolgingHet is van groot belang dat op een alarmmelding adequaat en direct wordt gereageerd. SSN Security is de beste oplossing als het om alarmopvolging gaat. Wij hebben jaren ervaring op het gebied van alarmopvolging en dragen zorg voor een snelle en adequate afhandeling van uw alarmmelding. U bent ervan overtuigd dat uw melding geheel in vertrouwde handen binnenkomt.

Na ontvangst van een alarmmelding wordt direct een surveillancewagen ter plaatse gestuurd die vervolgens een externe inspectie uitvoert.

Bij een loos alarm wordt het alarmsysteem gereset. Uiteraard wordt de zone onderzocht op de oorzaak van de alarmmelding en de sensor schoongemaakt, een kleine moeite wat andere beveiligingsbedrijven over het hoofd zien. Dan wordt het systeem opnieuw geactiveerd. Bij een daadwerkelijke calamiteit worden de betreffende instanties (politie, brandweer) ingelicht. De surveillant verlaat het object wanneer alles volledig is afgesloten. Uiteraard wordt er een specifieke rapportage opgesteld omtrent de bijzonderheden. Door professionele indeling van onze surveillancewagens zijn we in staat binnen 15 minuten ter plaatse te zijn na ontvangst van een alarmmelding.

Uw voordelen bij uitbesteding van alarmopvolging aan SSN Security:

  • Gegarandeerd snelle reactie op een alarmmelding (24 h per dag/7 dagen per week).
  • Deskundige alarmafhandeling.
  • Geen persoonlijke risico’s voor u of uw medewerkers.
  • U wordt alleen gewaarschuwd bij een daadwerkelijke calamiteit, tenzij anders afgesproken.
  • Schade aan uw object wordt beperkt door korte aanrijtijd.

Voor meer informatie over onze alarmopvolging service kunt u contact met ons opnemen.

Mobiele surveillance

Alarmopvolging

De mobiele surveillanten van SSN Security zijn altijd paraat en altijd in de buurt. Ze zijn met name actief in de stille uren wanneer de duisternis valt. Ons doel is dan ook de objecten preventief te beveiligen door afwijkende situaties zoals inbraak, vernieling en brand op een vroeg stadium te constateren.

Lees verder >>>

Collectieve beveiliging

Collectieve beveiliging

Collectieve beveiliging houdt in dat een groot aantal bedrijven in een bepaald gebied gezamenlijk betaalt voor permanente aanwezigheid van één of meer surveillancewagens op het terrein. Tijdens deze aanwezigheid wordt het bedrijventerrein grondig geïnspecteerd.

Lees verder >>>

Interne en externe ronde

Interne en externe ronde

De interne controleronde omvat een fysieke controle aan de binnenzijde van het gebouw waarbij onder andere aandacht wordt besteed aan brand- en inbraakgevaarlijke situaties, verplicht gesloten ruimten en lekkages. Indien gewenst kunnen ook bepaalde apparaten uitgeschakeld of stand-by worden gezet.

Lees verder >>>

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail