Brandwachten

Brandwacht

Wij leveren brandwachten door heel Nederland voor beurzen, concerten, uitvallen van ontruiming- brandmeldinstallaties in ziekenhuizen en/of verzorgingshuizen, schouwburgen, theaters, bioscopen, evenementen, studentenverenigingen, brandgevaarlijke werkzaamheden. Onze brandwachten zijn altijd de juiste oplossing voor een veilige (werk)plek. Ook bij brandgevaarlijke werkzaamheden zoals dakdekken en lassen kunnen wij worden ingezet om toezicht te houden. Voor deze waakdiensten hebben wij een warmtebeeldcamera.

Omschrijving

De brandwachten van SSN Security zijn in het bezit van minimaal het diploma brandwacht 1e klas. Alle brandwachten houden hun kennis en ervaring op peil bij de vrijwillige brandweerkorpsen. Zijn brandwachten met VCA voor u belangrijk? Dan zorgen wij dat u deze krijgt.

Taken

Als hoofdtaak heeft de brandwacht veelal een toezichthoudende en controlerende functie. De brandwacht is in staat om handelend op te treden bij alle voorkomende calamiteiten. U kunt hierbij denken aan het op een doeltreffende manier doorgeven van een melding aan brandweer, politie of ambulancedienst, het handelend optreden bij een beginnende brand of het in goede banen leiden van een ontruiming of evacuatie. Ook zijn onze mensen gecertificeerd om de AED te bedienen.

Voor meer informatie over onze brandwacht service kunt u contact met ons opnemen.

Brand en sluitronde

Brand en sluitronde

Brand en sluitronde dient ter voorkoming van inbraakgevoelige en brandgevaarlijke situaties. De beveiligingsbeambte voert op een afgesproken tijdstip een ronde in het gebouw uit en controleert alle ruimtes op nog aanwezige personeel, mogelijke insluipers en afgeplakte sensoren.

Lees verder >>>

Interne en externe ronde

Interne en externe ronde

De interne controleronde omvat een fysieke controle aan de binnenzijde van het gebouw waarbij onder andere aandacht wordt besteed aan brand- en inbraakgevaarlijke situaties, verplicht gesloten ruimten en lekkages. Indien gewenst kunnen ook bepaalde apparaten uitgeschakeld of stand-by worden gezet.

Lees verder >>>

Alarmopvolging

Alarmopvolging

SSN Security is de beste oplossing als het om alarmopvolging gaat. Wij hebben jaren ervaring op het gebied van alarmopvolging en dragen zorg voor een snelle en adequate afhandeling van uw alarmmelding. U bent ervan overtuigd dat uw melding geheel in vertrouwde handen binnenkomt.

Lees verder >>>

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail