Beveiligingsplan

Beveiligingstechniek Het beveiligingpan vormt de enig juise basis voor uw totale Beveiligingsoplossing. Zo’n plan komt tot stand door de intensieve gesprekken die onze deskundige/beveiligingsadviseurs met u voeren. Het uitgangspunt zijn de eventuele eisen van uw verzekeraar en uw wensen op het gebied van beveiliging en veiligheid. Onze beveiligingsadvideurs bespreken de basisoplossingen en de mogelijke alternatieven. Veelal kan het beveiligingsniveau aanzienlijk worden verhoogd met een paar extra maatregelen.

Het beveiligingsplan omvar een risico-analyse en bepaling van risocoklasse, met de bijbehorende samenhang van organisatorische,bouwkundige en elektrische maatregelen.
De doelmatigheid van een elektrische inbraaksignaleringinstallatie is sterk afhankelijk van deze samenhang.

De juiste organisatorische en bouwkundige maatregelen zorgen ervoor dat de attractieve goederen niet voor het grijpen liggen en fysieke barrières moeten worden geslecht. Hierdoor heeft de inbreker meer tijd nodig en heeft de politie of de bewakingsdienst derhalve voldoende tijd om bij het pand te komen, voordat de inbreker de buit heeft kunnen verzamelen en afvoeren. Als u bijvoorbeeld de deuren en ramen niet goed afsluit, of de attractieve goederen voor het raam zet, dan is de kans zeer groot dat u toch het slachtoffer wordt van een geslaagde inbraak.

Voor meer informatie over onze beveiligingstechniek service kunt u contact met ons opnemen.

Mobiele surveillance

Alarmopvolging

De mobiele surveillanten van SSN Security zijn altijd paraat en altijd in de buurt. Ze zijn met name actief in de stille uren wanneer de duisternis valt. Ons doel is dan ook de objecten preventief te beveiligen door afwijkende situaties zoals inbraak, vernieling en brand op een vroeg stadium te constateren.

Lees verder >>>

Objectbeveiliging

Objectbeveiliging

Door de toenemende criminaliteit kunt u niet meer uw pand en eigendommen onbeheerd achterlaten. Objectbeveiliging is dan de oplossing. De objectbeveiligers controleren en registreren mensen en goederen, surveilleren , bemensen meldkamers en treden handelend op bij alarmmeldingen en calamiteiten.

Lees verder >>>

Bouwplaatsbeveiliging

Bouwplaatsbeveiliging

Jaarlijks worden daar miljoenen euro’s gestolen. Niet alleen de gestolen goederen kosten geld, de gevolgschade door vernielingen van bouwprojecten en opgelopen vertragingen brengen ook heel veel financiële schade toe. De beveiligers van SSN Security bieden inbrekers geen kans om toe te slaan door de bouwplaatsen optimaal te beveiligen.

Lees verder >>>

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail